НОВИНИ

18.02.2021 г.
Кампанията „Направи го за тези, които обичаш“ продължава активно да информира гражданите у нас

Мащабната информационна кампания „Направи го за тези, които обичаш“ на Българския Червен кръст продължава активно да акцентира върху важността от спазването на противоепидемичните мерки у нас и да се бори с фалшивите новини. Инициативата се реализира с медийната подкрепа на близо 20 български медии, които припознаха каузата.

„Направи го за тези, които обичаш“ ще продължи до края на месец март 2021 г. Тя се реализира като част от програмата „Дейности в отговор на COVID-19”, по която предстоят още редица важни активности – откриването на виртуален диспечерски център, онлайн обучения за доброволци, безплатни професионални психологически консултации и други.

Българският Червен кръст благодари на всички свои партньори и на медиите, застанали зад каузата на инициативата, и вярва, че заедно ще успеем да се справим с предизвикателната ситуация, пред която продължаваме да сме изправени.

„Направи го за тези, които обичаш“ се реализира с медийната подкрепа на: Българската национална телевизия, НОВА Броудкастинг Груп, Българско национално радио, в. Труд, Българска телеграфна агенция, Dnevnik.bg, NetInfo Media Group, в. Стандарт, Информационна агенция „Фокус“, Novinite.bg, EVA, Actualno.com, GRAZIA, iNews.bg, Momichetata.com, Журнал за Жената, Rozali.bg, Българска асоциация на регионалните медии