НОВИНИ

20.01.2020 г.
БЧК и CreDirect отбелязват 1 година съвместно сътрудничество

Партньорите ще продължават да работят заедно и през 2020-та 


В края на изминалата 2019-та се навърши една година, откакто Българският Червен кръст и брандът за бързи онлайн кредити подписаха споразумение за съвместно сътрудничество. За изминалия период, CreDirect, ежемесечно, даряваше средства в помощ на инициативата „Заедно можем повече“. През януари, марката официално обяви, че ще продължава да отпуска средства за същата благотворителна кауза в подкрепа на лечението и рехабилитацията на деца, пострадали при пътнотранспортни произшествия.

Само преди малко повече от година, CreDirect направи своите първи стъпки към корпоративната социална отговорност. Марката не можеше да се похвали с дългогодишен професионален опит на пазара на бързите кредити, по онова време, но въпреки това се зае да развива своята политика, с отговорност към обществото. С голямо желание, постоянство и коректност, CreDirect, всеки месец, отделяше средства в помощ на благотворителната инициатива и с нейното мото - „Бъди с нас! Заедно можем повече!“, призоваваше свои колеги и клиенти, също да се присъединят.

Инициативата „Заедно можем повече“, която брандът спонсорира, е част от Националния дарителски фонд за подпомагане на деца, пострадали при ПТП. От създаването си на 1 юни – Международния ден на детето през 2005 г., подкрепя невинните жертви на „войната“ по пътищата и в продължение на почти петнадесет години работи в областта на превенцията на пътнотранспортните произшествия и е осигурил средства за лечението на 759 деца от цялата страна, пострадали при пътни инциденти.

От основаването на фонда се провеждат различни информационни и благотворителни кампании, набиращи средства за лечение и рехабилитация на деца. През годините, към основоположниците на идеята се присъединяват също и други държавни и частни организации, загрижени за живота и здравето на българските деца. Към днешна дата, горд последовател на големите институции и представители на частния бизнес, е и CreDirect.

Брандът вярва, безрезервно, в доброто и с желание допринася за възпитанието на своите служители и клиенти, продължава да развива своята социална политика и занапред. Високите професионални резултати на марката, ще продължават да подпомагат даренията към Български Червен кръст, в полза на най-невинните жертви на „войната“ по пътищата. CreDirect държи на своята аудитория и признава, че и от професионална, и от социална гледна точка, всеки клиент е важен!