НОВИНИ

15.01.2020 г.
DEVIN продължава подкрепата си към Българския Червен кръст и Перник
DEVIN дари още 23 тона

DEVIN дари още 23 тона натурална минерална и изворна вода на Българския Червен кръст в бутилки от 1,5 л в подкрепа на жителите на община Перник. С това компанията се нарежда сред най-големите корпоративни дарители в кризисната ситуация, като само през последните две седмици предостави близо 80 тона минерална и изворна вода на стойност над 61 000 лв.

"Ще си позволя да цитирам древноримския архитект Витрувий, който още през I в. пр. н. е. казва, че "цветущи физически и нравствено жители има там, където хората пият вода с добро качество". Ето защо сме благодарни на DEVIN не само за навременната подкрепа по повод кризисното положение в Перник и липсата на питейна вода там, но и за помощта, която винаги са оказвали в хуманитарните акции на БЧК при различни кризисни ситуации. DEVIN е наш дългогодишен партньор и приятел, който е пример за социално-отговорна компания, отворена към нуждите на обществото", каза акад. Христо Григоров – председател на БЧК .

"DEVIN се ангажира да помогне на жителите на Перник, както сме помагали досега на други нуждаещи се български региони. Тази допълнителна подкрепа, която обявяваме днес, ще подпомогне работата на БЧК с осигуряването на хуманитарна помощ за общината. Изказвам благодарност на екипа си и всеки един от нашите над 500 служители в цялата страна, които дадоха своя принос и участие в инициативата", заяви Томас Кренбауер, главен изпълнителен директор на DEVIN.