НОВИНИ

27.12.2018 г.
„Заедно можем повече“
През месец декември тази година CreDirect и Българският Червен кръст дадоха официален старт на своето съвместно сътрудничество.

Марката за бързи кредити полага началото на своята социално отговорна политика именно с това партньорство. CreDirect планира да подпомага хуманитарната организация и в дългосрочен план, чрез дарение на средства за различни социални инициативи.CreDirect напълно припознава убежденията на Българския Червен кръст и се ангажира да подпомага разнообразни национални благотворителни кампании и в бъдеще. Брандът избира зимния сезон и навечерието на коледните празници, за да даде старт на своята социална дейност. Първата инициатива, в която CreDirect ще се включи с дарение на средства е „Заедно можем повече“. Финансовият бранд ще подпомага кампанията, като дарява по 1 лев за всеки изтеглен заем от сайта www.credirect.bgCreDirect е млада марка, която бързо набира преднина в сектора на небанковите финансови институции. Насочвайки усилия в усъвършенстване на процесите за кредитиране изцяло онлайн, брандът бързо печели доверието на нови клиенти. В лицето на CreDirect всеки може да открие доверен партньор в трудни финансови ситуации. Като продължение на тази бизнес политика, марката стартира и този социален проект, съвместно с Българския Червен кръст - дарение на средства за благотворителна кампания, целяща да насочи общественото внимание към проблема с пътния травматизъм и да набере финансови средства, с които да помогне за лечението и възстановяването на деца, жертви на войната по пътищата.

От основаването на Фонда през 2005 г. до момента, благодарение на набраните средства са подкрепени 723 деца.


За съжаление случаите на детски пътен травматизъм растат с всяка изминала година. CreDirect се присъединява към каузата на БЧК, чийто ангажимент е опазването живота и здравето на българските деца и призовава: „Бъди с нас“.Резултатите и събраните средства от кампанията „Заедно можем повече“, както и други благотворителни кампании, оттук нататък ще бъдат приоритет за CreDirect и ще се обявяват ежемесечно. В името на ползотворното съвместно сътрудничество с БЧК, марката ще ориентира и своята професионална философия, така че да бъде максимално ефективна за набирането на средства за кампаниите на социалната организация. Развитието на CreDirect, в сферата на бързите онлайн кредити и набирането на нови клиенти, ще означава повече подпомогнати български деца и семейства в неравностойно положение.