НОВИНИ

10.11.2017 г.
„Най-ценната капка”
По инициатива на Посолството на Словашката република в България и на Българския Червен кръст, със съдействието на Националния център по трансфузионна хематология (НЦТХ), на 14 ноември 2017 г. от 9.30 до 13.00 часа в сградата на посолството ще се проведе кръводарителска акция.
Кръв ще дарят служители на посолството и други дипломати, доброволци, служители и партньори на БЧК, студенти и граждани на София.

Екипите на Националния кръвен център, разположени в сградата на словашкото посолство, ще очакват всички граждани между 18 и 65-годишна възраст, които желаят да помогнат на нуждаещите се от кръвопреливане. Влизането в посолството ще се осъществява с лична карта.

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,
С цел популяризиране на благородната идея и за да приканим повече млади хора да дарят кръв, се обръщаме към вас за съдействие да отразите инициативата и да призовете Вашите колеги също да дарят кръв.

Заповядайте на 14 ноември 2017 г. (вторник) от 9.30 до 13.00 ч. в сградата на Посолството на Словашката република в България (бул. Янко Сакъзов 9)

Всеки ден повече от 500 деца, родилки, тежко болни пациенти и пострадали се борят за живота си.
Техният живот зависи от нашата съпричастност!