НОВИНИ

11.11.2015 г.
Покана
БЧК и Съюзът на българските медицински специалисти под патронажа на Посолството на Република Полша в София организират кръгла маса на тема „Кардиологична хибридна телерехабилитация – международна практика и развитие“
Форумът ще се състои на 13 ноември 2015 г. от 13 часа в зала „Музейна“ на БЧК, на адрес: гр. София, бул. “Джеймс Баучер“ №76.

Събитието ще бъде официално открито от Н. Пр. г-н Кшищоф Краевски, извънреден и пълномощен посланик на Република Полша в България.

По време на кръглата маса ще бъде направен исторически преглед на развитието на кардиорехабилитацията в България, ще бъде разгледана темата за същността на кардиологичната телерехабилитация, ще бъдат представени преимуществата на иновативните методи в кардиологичната рехабилитация, включително статистиката и финансовите аспекти.

В програмата ще вземат участие изявени специалисти и видни учени в областта на кардиологичната рехабилитация от Полша и България, представители на Полското кардиологично дружество и на Българско дружество по кардиология.

Модератори на форума са проф. д-р Асен Гудев, председател на Съюза на българските медицински специалисти и доц. д-р Красимир Гигов, генерален директор на БЧК.