НОВИНИ

02.05.2010 г.
Благодарност към медиите и дарителите за Хаити
По повод Световния ден на Червения кръст и Червения полумесец, БЧК организира благодарствена среща с едни от най-големите индивидуални и корпоративни дарители
По повод Световния ден на Червения кръст и Червения полумесец, БЧК организира благодарствена среща с едни от най-големите индивидуални и корпоративни дарители и медиите. По време на срещата БЧК ще обяви резултатите от приключилата Национална кампания в помощ на пострадалите при земетресението в Хаити.

Хуманитарната акция обедини усилията на цялото общество – медии, индивидуални и корпоративни дарители, на които нашата организация дължи огромна признателност.

На 4 май 2010 г. (вторник) от 11.00 часа, в Музейната зала на БЧК (бул. „Джеймс Баучер” 76), ще бъдат наградени национални медии и журналисти за активна подкрепа на дейностите на БЧК и ще бъдат връчени благодарствени адреси на големи дарители в кампанията за Хаити.

Сред поканените на срещата е и президентът на Р България Георги Първанов – дарител по кампанията. Сред гостите ще бъде и Негово Преосвещенство видинският митрополит Дометиан – подкрепил Апела на БЧК в помощ на Хаити.