НОВИНИ

12.02.2010 г.
Благотворителен концерт
Под патронажа и с личното участие на българския еврокомисар Кристалина Георгиева
На 14 февруари т. г. от 17.30 ч. Модерен театър – София организира благотворителен концерт "Всичко е любов". Събитието е под патронажа на българския еврокомисар Кристалина Георгиева, а целта - да подпомогне набирането на повече средства в помощ на децата от Хаити.
По време на концерта ще се проведе разговор чрез пряко включване по скайп с българката Ралица Константинова, отказала евакуация и останала да помага в бедстващата страна.
Звездите на Модерен театър – Искра Ангелова, Стефания Колева, Иван Радоев, Иван Бърнев, Маргита Гошева, Кристина Янева и Явор Бахаров, както и младите актьорски попълнения Ованес Торосян, Благой Бойчев, Ивайло Драгиев и Милко Йовчев и Асен Блатечки канят столичани и гостите на София на този благотворителен концерт с чаша вино в деня на влюбените - 14 февруари.
На сцената на Модерен театър (зад ъгъла на бул. "Евлоги Георгиев" и ул. "Върбица") ще пеят Дони и Нети, Миро, "Сигнал", Милена и "Ревю", "Насекомикс", "Free Will Society", Вяра Пантелеева, Мишо Шишков, Борислав Бояджиев и Гришата Георгиев от "Нощни птици”, тенорът Антонио Патарузлиев, Георги Дюлгеров, Ели Раданова и Деница от "Мюзик айдъл”, а ще танцуват "Studio Dance Zone".
Средствата, събрани на благотворителната проява, ще бъдат предоставени на Българския Червен кръст по специалната набирателна сметка в подкрепа на Хаити.
Българската национална телевизия ще излъчи директно концерта в неделната си програма.
Гостите на концерта и зрителите на БНТ ще бъдат призовани още веднъж да изпратят sms на единен кратък номер 1255 за кампанията на Българския Червен кръст в помощ на нуждаещите се деца на Хаити.