НОВИНИ

09.10.2014 г.
50 години ВСС на БЧК
За заслуги към водноспасителната дейност ще бъдат наградени ветерани и доброволци
Вече половин век Водноспасителната служба на БЧК обединява, координира и подпомага усилията на всички институции в България, които работят за намаляване на водния травматизъм.

На 10 октомври 2014 г. от 16.30 ч. в салона на читалище „Отец Паисий” – град Созопол, дългогодишни служители, доброволци и партньори от цялата страна ще отпразнуват заедно годишнината.

От името на Националния съвет на БЧК ще им бъде поднесена благодарност за безкористната подкрепа на дейностите, допринесли за развитието и утвърждаването на водното спасяване и за опазване на здравето и живота на гражданите, особено на децата и младежите. Най- заслужилите ще бъдат отличени с почетен юбилеен плакет.

С незабравими и любими песни празничното настроение ще продължат да поддържат композиторът Стефан Диомов и неговите млади изпълнители от „Петте сезона”.

Каним Ви да споделите празника и да популяризирате чрез изданията си превантивните дейности на БЧК за намаляване на злополуките в и около водата и за опазване на човешкия живот.