НОВИНИ

08.04.2013 г.
Тичай и привличай внимание и пари за децата в нужда!
Run With Hope е благотворителна инициатива на Николай Нешев, чиято цел е да набере средства за програма „Топъл обяд“ на Българския Червен кръст, която подкрепя физическото развитие на деца на самотни родители, сираци, безпризорни и допринася за намаляване на тяхната заболяваемост чрез осигуряване на топла храна.
Целта на Николай Нешев е да участва в колкото може повече маратони през 2013 г., като подкрепи една добра кауза За сега има заявени участия за Kerzers Lauf – 15 км.; Milano City Marathon - 42.195 км.; 20 km de Lausanne; 32nd Grand Prix von Bern; 10 мили - Lausanne Marathon - всички в полза на БЧК. Целта му е да пробяга 1 500 км. през 2013 г.

Като участник в маратоните, той ще се опита да набере минимум 3 000 € в подкрепа на програма „Топъл обяд“ на БЧК за 2013 г.

Той участва в тази инициатива, за допомогне на дете в нужда. Участието във всички тези маратони за него е триумф на човешкия дух, физическата способност и умствената издържливост, триумф на живота.


Маратон на Милано 2013

Маратонът в Милано се проведе на 7 април 2013 г. с подкрепата получена от SIPA Group и Rialto Developments - официални платинени спонсори на инициативата на Николай Нешев „Run with Hope”. Те даряват по 1 000 € за програмата „Топъл обяд“на БЧК, което означава 1 000 безплатни обяда за деца в нужда.

В маратона участваха около 5 000 души, от които финишираха 3 513 - 3 113 мъже и 400 жени. Победителят при мъжете финишира с време от 2:09:25, а при дамите най-доброто време беше 2:32:54. Николай Нешев финишира с време от 3:44:27, което му отреди 1 555-то място в общото класиране и 1 473-то сред мъжете.

БЧК изказва дълбока благодарност на Николай за благородната инициатива и за участието му и на всички изпратили СМС в подкрепа на програмата Топъл обяд!Спонсори:
Първи платинен спонсор за 2013 г.
SIPA Group е швейцарска компания, регистрирана в Лозана. Тя предлага на инвеститорите достъп до проекти на постоянно разрастващия се пазар за недвижими имоти. Чрез мрежата си от международни предприемачи и строителни фирми, SIPA избира висококачествени имоти с перфектно местоположение и достъпна начална цена с високи строителни и дизайнерски стандарти.

Втори платинен спонсор за 2013 г.
Rialto Developments е международна консултантска фирма за недвижими имоти със седалище във Великобритания и представителства в Женева, Швейцария и Варна, България. Основната й дейност е развитие на висикокачествени строителни проекти. Ангажирана е в големи и средни проекти и има огромен принос за най-добър дизайн и превъзходни строителни качества.