НОВИНИ

05.04.2013 г.
ПРИКЛЮЧИ БЛАГОТВОРИТЕЛНАТА КАМПАНИЯ „БЪДИ ОТГОВОРЕН – ПОДАЙ РЪКА”
Приключи съвместната инициатива на Българския Червен кръст и ЗК „УНИКА” АД под надслов „Бъди отговорен - подай ръка!”. В рамките на кампанията застрахователната компания заделяше средства от рекламния си бюджет за всяка закупена имуществена застраховка „У Дома и Щастлив” в периода 12.11.2012 – 28.02.2013 г.
Набраните средства са в подкрепа на Фонда за подпомагане на пострадали при бедствия, аварии и катастрофи на Българския Червен Кръст.

Благодарение на кампанията, всеки клиент на компанията имаше възможност да изрази своята съпричастност и да допринесе за подпомагане на хора, изпаднали в беда, като в периода на кампанията е реализиран ръст от 36% в броя на полиците за домашно имущество.


Целта на инициативата беше да накара хората да се замислят за сигурността на домовете си и да подходят отговорно, като си гарантират защита, преди да ги е сполетяло бедствие. Застраховайки себе си, те оказаха сериозна подкрепа за Фонда на БЧК за подпомагане на пострадалите от бедствия, аварии и катастрофи.