НОВИНИ

15.03.2013 г.
Един необикновен рожден ден
Илиана Раева посвети своя юбилей на благотворителността

Днес специален гост на Българския Червен кръст бе голямата спортистка, треньорка и общественичка, абсолютната световна шампионка Илиана Раева – председател на Българската федерация по художествена гимнастика.

Точно на рождения си ден Илиана предпочете да се срещне в централата на БЧК със свои съграждани в неравностойно социално положение. За необикновения си рожден ден тя се готви отдавна и с помощта на доброволци на организацията закупи и връчи лично на 50 семейства от столицата пакети, съдържащи подаръци – икона на Светата Троица, книга за България, снимка с лично посвещение и хранителни продукти.

С поздрав към юбилярката се обърнаха заместник-председателят на БЧК проф. Здравко Маринов и генералният директор доц. д-р Красимир Гигов.

Абсолютната световна шампионка Илиана Раева сподели с гостите си: „Няма по-голямо щастие от това, да стопля една премръзнала душа! Благодаря Ви!“

Доц. д-р Красимир Гигов връчи на Илиана Раева почетна грамота на БЧК за проявеното човеколюбие и доброта и сподели, че празниците ни ще бъдат незабравими, когато правим другите щастливи.

Фотогалерия pr_gallery50