Коледна кампания на БЧК и УНИКАРТ

За поредна година стартира благотворителната кампания на БЧК и Издателска къща „Уникарт”. От 2007 г. досега издателството организира благотворителни кампании чрез продажбата на Коледни и новогодишни картички.
Кампанията е част от инициативите  на „Партньорска мрежа за благотворителност” на БЧК и набира средства в полза на програма „Топъл обяд”. С всяка закупена коледна картичка от каталога на ИК „Уникарт” и БЧК дарявате любов и доброта на нуждаещите се деца, осигурявайки им всекидневна топла храна, за да растат здрави, да ходят на училище и да имат своето спокойно детство. Кампанията е с продължителност ноември – декември и се реализира всяка година.
Партньорската мрежа за благотворителност на БЧК е създадена през 2004 г. с цел да подпомага БЧК при набирането на средства за финансиране на Програма „Топъл обяд“ и други благотворителни инициативи. И през настоящата учебна година (2020/2021) 1 473 нуждаещи се деца от цялата страна ще получават безплатна топла храна в училище всеки учебен ден.

Благодарим Ви за подкрепата! 

Ако желаете да изтеглите Каталог 2021, посетете сайта на www.unicart.bg