Кампании
До 10:00 часа на 16.01.2017 г. даренията са общо 2 059 506 лв.
Стартира съвместната благотворителна Коледна кампания на „Кауфланд България” и БЧК за набиране на средства за безплатен обяд в училище.
Коледна благотворителна кампания на БЧК и Coca-Cola ХБК-България за осигуряване на безплатна храна в училище за деца в неравностойно положение.
инициатива, която ни призовава през коледните празници да използваме камерата, за да заснемем момент на безкористна помощ.
От 11 ноември 2016 г. до 4 януари 2017 г. ще се проведе съвместната коледна кампания на Самекс ЕООД (представител на веригите KFC, Dunkin Donuts и Nordsee) и БЧК
БЧК и БИЛА-България ЕООД стартираха съвместна благотворителна кампания „Купи и дари“ за подпомагане на уязвими групи: социално слаби български граждани, лица, търсещи закрила, институции за възрастни хора и деца.
Вече и в България могат да се дарят ненужни дрехи и други текстилни продукти в специални за целта контейнери.
За всеки продаден квадратен метър керемиди, Техносим ще дарява по 0.05 лв. за програма „Топъл обяд”.
От месец март 2016 г. можете да направите месечно дарение в полза на програма „Топъл обяд“ на БЧК през мобилния си телефон.
БЧК и фирма „Джей енд Ти Сървисес ООД“ започнаха набиране на средства за фонд Милосърдие
Ако нечия съдба Ви е трогнала и сте готови да помогнете на страдащ, стоплете сърцето му, като направите дарение за него чрез фонд „Милосърдие“ на БЧК.
Столичната организация на БЧК и Банка ДСК стартират съвместна дарителска програма