КОЛЕДНА КАМПАНИЯ НА "Уникарт" И БЧК

Българският Червен кръст и Издателска къща "Уникарт" стартират за поредна година традиционната си благотворителна кампания в полза на Програма  "Топъл обяд". През месеците ноември и декември, с всяка закупена коледна или новогодишна картичка от тазгодишния каталог на "Уникарт", Вие дарявате любов и грижа на дете в нужда, осигурявайки му ежедневно топла и пълноценна храна.
От 1-ви декември на настоящата учебна 2023/2024 година, Програмата ще продължи да осигурява безплатен обяд в училище на деца от социално-слаби семейства. За първи път от стартирането й,  почти 1 800 деца от цялата страна ще получават безплатна топла храна всеки учебен ден.
Кампанията е част от инициативите на Партньорската мрежа за благотворителност на организацията, която от създаването си през 2004 г. до момента, е подпомогнала чрез програма "Топъл обяд"  приблизително 24 000 деца в нужда от цялата страна.
Ако и Вие желаете да върнете усмивката на едно дете, можете да ни подкрепите, като изберете картичка от актуалния каталог на "Уникарт" и БЧК тук: www.unicart.bg