Кампании
Съвместна благотворителна кампания
Кока-Кола ХБК България, верига супермаркети „Фантастико“ и БЧК инициират съвместна благотворителна кампания в подкрепа на Програма „Топъл обяд“.

От 26 октомври до 7 декември 2017 г. при всяка закупена комбинация на месо от охладената витрина на Фантастико и продукт на Кока Кола - 1.25 л., клиентите на всички магазини от веригата ще получават стикер. След като съберат определен брой стикери, и доплатят 5 лв., ще могат да закупят брандирана с марката на Кока Кола тенджера или тиган, предоставени от компанията.

Заплатената сума ще бъде дарена от Кока Кола ХБК и Фантастико на Българския Червен кръст за осигуряване на безплатна храна на нуждаещи се деца в училище. По този начин и самите клиенти ще бъдат съпричасти с благотворителната кауза. Специално обособен кът с изложени награди „Food corner”, където ще могат да се дегустират местни продукти и Кока Кола продукти, както и гост-готвачи, които ще споделят „рецептите на Фантастико“, допълнително ще привличат клиентите по време на кампанията.

Програма „Топъл обяд” се реализира вече 13-а година. Основната й цел е да се подпомогне физическото развитие на деца в неравностойно положение и чрез топлия обяд да ги върне в училище. До момента безплатна храна по програмата е осигурена на 14 600 деца.