Коледна кампания на БЧК и УНИКАРТ

Наближава Коледа - символ на домашното огнище, на семейството и на надеждата за по-светли дни. Във всяка къща настъпва празник. Подрежда се елхата, приготвят се изненади за децата и близките, масата се отрупва с вкусни гозби. А най-щастливи са децата!

Има деца, за които елхата няма да грейне. Няма да има и изненади, но те очакват да се сбъдне само една тяхна мечта - да имат всеки ден храна на масата и да могат да ходят на училище.

През изминалата година над 12 000 деца не са имали възможност да бъдат сред приятелите си в класните стаи поради бедност. За някои от тях безплатният здравословен обяд в трапезариите на БЧК е единствената причина да се върнат в училище, далеч от опасностите на улицата.

Всички ние заедно за 13 години успяхме да върнем в училище 13 000 деца, като чрез различни инициативи осигурихме над 900 000 безплатни обяда.

С всяка закупена благотворителна картичка от каталога на Българския Червен кръст и издателство "Уникарт" за светлия празник ще отправите Вашите пожелания към близки и приятели и ще помогнете на едно българско дете.

Жестът си заслужава.

Нека новата 2019 година донесе на Вас и Вашите близки много здраве, сполука и сбъднати мечти!

Благодарим Ви за подкрепата!


Ако желаете да изтеглите Каталог 2019, посетете сайта на "Уникарт"