Задание за екипировка


ЗАДАНИЕ
1. Панталон (полугащеризон) зимен – 80 (осемдесет) броя – цвят черен или тъмно сив. Материал – висококачествена дву- или трислойна тъкан с дишаща мембрана, водо- и вятъронепропусклива. Еластични презрамки с регулатор може и платка отзад на кръста. Регулатор на маншета на панталона и в талията.подлепване на шевовете. Странични водоупорни ципове. Функционални джобове – препоръчително;

2. Автомати за ски с повдигащи пети (комбинирани) за ходене и каране на ски по всякакви планински терени (със стопери) – 50 (петдесет) чифта;

3. Обувки зимни комбинирани за каране и ходене със ски – 60 (шестдесет) чифта;

4. Панталон летен – 100 (сто) броя;

5. Ски – 50 (петдесет) чифта. За всякакъв терен (за пистово и извън пистово каране);

6. Колани за ски лепящи – за окомплектоване на 50 чифта (165 метра лента на рулони, 50 чифта закрепки, 50 бр. торбички) или 50 комплектувани чифта. Офертата да бъде за лента за колани със състав 70% мохер и 30% синтетика. Да бъдат оферирани ширини на лентата съответно - 100мм. Закрепките да бъдат с отвор не по-малък от 15 мм на височина и съотвестващ на ширината на лентата на колана. Могат да бъдат и 50 чифта окомплектовани от производителя;

7. Челни лампи – 60 (шестдесет) броя. Надеждност, икономичност, възможности за регулиране на режима на силата на светене и съчетанието с далечина и ширина на осветената повърхност;.

8. Раници - 40 литра – 50 (петдесет) броя. Износоустойчиви материали гарантиращи здравина;

9. Обувки летни твърди – 50 (петдесет) чифта. Основен материал на изработка обработена кожа (набук и/или износоустойчива материя). Да са подлепени с гумена лента по “борда” на обувката. Грайферна подметка тип “вибрам”. Да бъдат дишащи и водоотблъскващи, с антибактериални материали. Да притежават достатъчна твърдост, която да запазва глезените при движение по тежки терени. Да имат такава конструкция, която с малко усилие да позволява придвижване;

10. Очила слънцезащитни – 100 (сто) броя. Фактор мин. 3 UV защита;

11. Пикели (ледокопи) – 30 (тридесет) броя.

12. Каски скиорски защитни в комплект с маска защитна – 60 (шестдесет) броя. Маските да са с двойна плака. Опция на слушалки към каските е предимство.

ІІ. Всички други елементи на оферираните количества задължително следва да бъдат посочени в офертите както следва:
1. Гаранционен срок – минимум 12 месеца
2. Срок за изпълнение на поръчката
3. Предлагана цена без ДДС и с включено ДДС
4. Доставката да се извърши от официален представител за България на производителя с опит в доставката и подръжката на подобни изделия.
5. Срок на валидност на офертата – минимум 30 дни от подаването и .
6. Условия на плащане.

ІІІ. КРИТЕРИИ И ОТНОСИТЕЛНА ТЕЖЕСТ ЗА ОЦЕНКА НА ПРЕДЛОЖЕНИЯТА.
1. Степен на съответствие с предмета на поръчката – 50%.
2. Срок за изпълнение на поръчката – 10%.
3. Предлагана цена без ДДС и с включено ДДС – 40%.

Вашата оферта следва да да бъде представена до 16.00часа на 26.03.2019 г. в ст. 111 – деловодство на НС на БЧК, гр.София 1407 , бул.”Джеймс Баучер” № 76 или по е-поща на адрес s.stoykov@redcross.bg заедно със следните документи и приложена мостра/модел/ на оферирания артикул:
1. Копие от удостоверение за актуално състояние.
2. Копие от Булстат (ЕИК) регистрация.
3. Доказателства и гаранция за произход и качество на стоките.

Получените оферти и мостри ще бъдат разгледани и класирани от специално назначена комисия, която ще обяви резултатите в срок до 3 работни дни след приключване на работата си. Допуска се офериране и представяне на до една или две мостра/и/модел/и/ по посочените по горе позиции.Един кандидат може да кандидатства за една или повече позиции.

С класирания на първо място кандидат по всяка една позиция ще бъде сключен договор за доставка, със следните изисквания и условия:
1. Стоката да бъде доставена в сградата на БЧК на адрес: гр. София 1407, бул. „Джеймс Баучер” №76 – дирекция ПСС.
2. Артикулите да бъдат опаковани по подходящ начин в отделни опаковки.
За получаване на информация свързана с оферирането по горепосочените артикули може да се обаждате на тел 02/8164777 или 02/4923056, или мейл s.stoykov@redcross.bg - Стойко Стойков.